info@magnifiquenic.nl    Tel: 06-47320903

Magnifique

Zo binnen, zo buiten

Zo binnen, zo buiten

In de drukte van alle dag is Magnifique een heerlijke plek om even echt tot jezelf te komen. Waar ik voor sta met mijn salon is dat je volledig tot rust komt. Dat je uit je hoofd gaat en volledig kunt ontspannen. Even helemaal niks moeten, maar echt tijd voor jou!

Gezichtsbehandeling

Doordat ik ruim de tijd neem voor de behandeling hoef je niet van te voren al te bedenken welke behandeling je wilt.

Transformatie

In dit traject ga ik samen met je jouw blokkades in kaart brengen. Waar jij op vast loopt of waar jij jezelf (on)bewust nog klein houdt.

Plantmedicijnen

Plantmedicijnen worden al eeuwenlang ingezet om ons fysieke, mentale en energetisch lichaam te “genezen” en in balans te brengen.

Over mij, Nicole Wijnans-Robben

Mijn missie bij Magnifique is om vrouwen en mannen weer terug krijgen in hun eigen kracht. Zodat ze weer volledig op zichzelf durven te vertrouwen en voluit durven te leven, in plaats van zichzelf tegen houden en in de overlevingsstand te staan. Zorgen voor zowel een mooi uiterlijk als een ontspannen innerlijk is dan ook echt waar mijn kracht ligt!

Wat klanten zeggen over Magnifique

  • “Al vele jaren kom ik bij Nicole. Ze weet altijd precies wat ik en mijn huid nodig hebben. Haar advies is eerlijk en pragmatisch, maar belangrijker nog; ik voel me altijd zo gezien als ik bij Nicole ben geweest en mijn huid knapt er ontzettend van op. Ik raad haar dus van harte aan!”

    Brenda Hanemaaijer
  • Na jaren rond te hebben gelopen flinke acne en pijn door de ontstekingen, toch maar de mannelijke schroom afgeworpen om een schoonheidssalon te bezoeken… en bij wie anders dan beauty salon magnifique. Nu na een jaar Nic te bezoeken met veel plezier maar bovenal met een minder pijnlijk gezicht door de ontstekingen. De behandelingen, het juiste advies én producten om mijn huid te verzorgen hebben enorm bijgedrage aan hoe mijn huid op dit moment is. Na de behandeling en in de dagen erna ben ik nog enorm aan het nagenieten van de fijne gezichtmassage en natuurlijk de prettige praatjes. Het is een genot om daar in de stoel te liggen en kijk altijd weer uit naar de volgende afspraak. Een dikke aanrader voor mensen in een situatie als de mijne maar ook zeker om jezelf eens lekker te laten vertroetelen!

    Thieu
  • Ik kom heel graag in jouw salon. Zodra je binnen komt, voel ik me welkom en straalt alles rust uit. Ik heb alleen nog maar korte behandelingen gehad bij je, en ga al als een ander mens de deur uit. Vol positiviteit en energie. Dus ik weet zeker dat de andere behandelingen nog meer brengen voor de klanten. Je bent heel bijzonder, niet alleen zakelijk, maar ook als persoon.

    Ilona van Dijk
  • Normaal zijn de behandelingen van nicole gericht op uiterlijke schoonheid. Deze ceremonie is echter bedoeld voor je innerlijke schoonheid.

    De focus van de ceremonie ligt op het oplossen of verbeteren van innerlijke struggles waar je mee zit. Dit kan zijn dat je niet op je plek zit op het werk of misschien een droom hebt die je nooit achterna hebt durven jagen.

    De ceremonie laat je nadenken over welke richting je op wilt in je leven. Het laat je doen inzien waarom je in het verleden bepaalde keuzes hebt gemaakt en geeft antwoord op bepaalde vragen waar je al jaren mee worstelt.

    Het is een behandeling vol antwoorden en je leert jezelf een stuk beter kennen. Misschien klinkt het wat vaag maar het is echt een ceremonie die je moet ervaren! En waarom niet een keer uit je comfortzone stappen? 🥰

    Nicole is de allerbeste in haar vak en dat heeft ze afgelopen keer weer bewezen. Ze legt alles duidelijk uit en geeft je precies de begeleiding die je nodigt hebt. Zou het bij niemand anders willen doen en kom zeker terug! ♥️

    Lotte van de Ven

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!